05/03/2024

Brand i lokalerna – en månad sedan

Nyhet
Nu är det en månad sedan det brann i våra lokaler. Ett otroligt stort arbete har gjorts från mängder av håll – medarbetare främst, […]

Nu är det en månad sedan det brann i våra lokaler. Ett otroligt stort arbete har gjorts från mängder av håll – medarbetare främst, men även leverantörer och kunder. Det finns även företag och organisationer som frågat om vi behöver en hjälpande hand på något vis. Vi är väldigt tacksamma för allt stöd som kommit vår väg i detta.

Vår kapacitet är ännu inte återställd, men vi har lyckats tillgodose de absolut flesta kunder med sina behov. Detta mycket tack vare mångas förståelse kring våra problem i detta och som har varit villiga att förlägga uppdrag på kvällar.

Medarbetare har ställt upp med att arbeta kvällar och på avdelningar de inte normalt arbetar på för att stötta upp efter bästa förmåga. Uppslutningen har varit grym att se och det är helt otroligt hur långt vi har kommit på denna tid. Utöver fantastiska insatser och uppoffringar från medarbetare vill vi också tacka de vi inte alltid träffar eller stöter på för sitt stöd. Alla som hjälpt till är vi tacksamma för, men ett par som gjort eller erbjudit något som är långt över man kan ens hoppas på:

Mirko på MV Service erbjud oss dagen efter branden att ”hyresfritt använda våra lokaler som om de vore era egna – så länge ni behöver”. Stort tack för erbjudandet Mirko och MV Service!

Fredrick på Peab Asfalt har flyttat ett par uppdrag, förmedlat säkert 20 olika möjligheter med lokaler samt löst temporärt boende för oss med sina kontakter. Stort tack även här för allt Fredrick och Peab Asfalt!

Brandsanering AB, med Johan i spetsen, var skyndsamt här och arbetat hårt att få allt sanerat till den grad att vi tills vidare kan fortsätta vår verksamhet i lokalerna. Ihop med kontakter hos Länsförsäkringar är byggnaden säker och värme finns, sedan tidigt i februari, för att undvika ytterligare problem för våra fordon. Stort tack till Brandsanering och Länsförsäkringar!

Det finns fortfarande mycket kvar att göra innan allt är klart och vi kan se branden som ett avslutat kapitel, men många steg i rätt riktning har gjorts och det finns hopp och förutsättningar för att utfallet blir bra!