02/02/2024

Brand i lokalerna

Nyhet
Igår kväll, 2024-02-01, utbröt en brand i våra lokaler i Hällesåker. Ingen person har blivit allvarligt skadad eller mist livet, vilket vi är väldigt […]

Igår kväll, 2024-02-01, utbröt en brand i våra lokaler i Hällesåker. Ingen person har blivit allvarligt skadad eller mist livet, vilket vi är väldigt tacksamma för. Vi är också tacksamma för den snabba reaktionstiden av våra medarbetare som upptäckte branden samt den snabba och effektiva hanteringen från räddningspersonal. Tack vare detta finns det fortsatt en lokal som står upp, även om den inte är brukbar – samt att de flesta fordon har gått att rädda, om än att vissa kommer behöva mycket arbete för att igen bli komplett, bra och säker.

I skrivande stund är brandorsaken ej fastställd, men vi kan konstatera att det startat i ett garage med ett fordon parkerat. Polis, brandkår och miljö och hälsa har varit på plats.

Ett stort tack skall även riktas till:

Peab Asfalt – Fredrik Magnusson som hjälpt oss med kontakter

Kungsbacka Åkeri som kommer hjälpa oss att få garageplats för våra fordon som inte kan vara parkerade ute vid minusgrader.

De kunder vi hört av som varit förstående

 

Vi hoppas alla kunder förstår vår situation – vi arbetar nu extremt aktivt med att få igång verksamheten snarast med mer kapacitet än just nu. Som läget ser ut just nu kommer vi kunna få igång fordon inför måndagen och troligen ytterligare innan nästa vecka är slut.