06/03/2024

Matchens spelare!

Nyhet
Karl Andreasson i sitt esse!

Igår fick Karl Andreasson det stora nöjet att få dela ut matchens spelare efter att Frölunda vunnit över Linköping med 3-2 i sudden death! Vi fick möjligheten då vi är stolta sponsorer genom Klubb ’84.

Dragningen gjordes i periodpaus om vilken klubbmedlem som skulle få äran – chockad Karl och Christian Ståhl, som också var med, tog gladeligen sig an uppgiften. Övertaggad snubblar han ut på isen och är nära att falla – men humöret sviker ej. Dagen till ära är också Karl klädd i sin finaste gå-bort-tröja! Karl själv tyckte att han såg stiligare ut än maskoten i alla fall, men hade svårt att mäta sig med matchens lilare – Nummer 21; Jere Innala som tydligt kan ses på bilden 🙂

En rolig avslutning på en rolig och trevlig kväll – tack Frölunda HC!